Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Prevádzkovateľ spracováva vaše osobné údaje v súlade s nariadením EP a Rady EÚ
č. 2016/679
o ochrane osôb pri spracovaní osobných údajov a zákonom SR č. 18/2018 Z. z.
o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Prevádzkovateľ Obec Košťany nad Turcom (ďalej len prevádzkovateľ) prehlasuje, že poveril externým výkonom zodpovednú osobu na zaistenie ochrany práv dotknutých osôb, čím dáva možnosť transparentne informovať o bezpečnostných incidentoch a zodpovedania akýchkoľvek dotazov a otázok zo strany dotknutej osoby.

Kontakt na zodpovednú osobu: email: brosland@brosland.eu

Spoločnosť WEBY GROUP zabezpečuje uloženie dát podľa bezpečnostného projektu.

Údaje návštevníkov webu sú zaznamenávané v týchto prípadoch:

  • Registrácia užívateľov za účelom odoberania infomailov Email hlásnik, odosielaných zo systému WEBY PORTÁL správcom portálu
  • Registrácia užívateľov za účelom odoberania SMS správ - SMS hlásnik
  • Registrácia užívateľov za účelom prispievania do registrovaných diskusií.

Email hlásnik

Pre odber infomailov sú povinné 2 údaje (pokiaľ ich inak nestanový sám správca webového sídla, čiže obec alebo mesto):

  1. užívateľské meno (nemusí byť totožné so skutočným menom registrujúceho sa)
  2. heslo.

Vyplnenie týchto údajov je v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.V prípade, že registrujúci sa vyplní aj ďalšie údaje o svojej osobe, vypĺňa tieto údaje dobrovoľne a tým zároveň prejavuje súhlas s uložením týchto údajov na serveri.

SMS hlásnik

Pre odber sms informácií sa vypĺňajú nasledovné informácie:

  • Meno
  • Priezvisko
  • Telefónne číslo
  • Heslo
  • Potvrdenie hesla.

Tieto povinné položky je potrebné vyplniť pre správne overenie SMS informácií a užívateľ tieto údaje vypĺňa dobrovoľne a bez nátlaku. Údaje slúžia len na účely SMS hlásnika, nie sú poskytované tretím stranám a nie je možné s nimi inak manipulovať. Spoločnosť WEBY GROUP má v rámci bezpečnosti a ochrany osobných dát vypracovaný a schválený bezpečnostný projekt na uskladnenie dát na svojich serveroch, čím je zabezpečená ich ochrana.

Pre efektívnu prácu s webovou stránkou, použiteľnosť aplikácií, formulárov, pre výkonné potreby webového sídla sa zaznamenávajú:

  1. IP (Internet Protocol) adresy registrovaných užívateľov, pokiaľ majú pridelenú IP adresu
  2. dátum a čas, kedy sa zaregistrovaný užívateľ prihlásil cez webové rozhranie.

Zásady používania súborov cookie

Čo sú cookie súbory

Cookie je krátky textový súbor, ktorý sa ukladá do internetového prehliadača z navštívených webových stránok. Umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve. Nasledujúca návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a efektívnejšie.

(Definícia Cookie vo Wikipédií)

Na našich stránkach používame súbory cookie, aby sme skvalitnili naše služby.
Pozeraním našich stránok súhlasíte s používaním týchto súborov. Súbory cookie môžete používať alebo zmazať podľa uváženia nastavením svojho internetového prehliadača. Podrobnejší návod je uvedený nižšie.

Ako používame súbory cookie

Súbory cookie, ktoré používame na našich stránkach sú „krátkodobé“ (po vypnutí prehliadača sa automaticky vymažú) a „dlhodobé“ (ostávajú uložené v prehliadači aj po vypnutí počítača.) Dlhodobé obsahujú nastavenia používateľa. Slúžia na zvýšenie jeho komfortu pri využívaní našich služieb, prípadne na štatistické alebo reklamné účely.

Ako odmietnete používanie súborov cookie

Odmietnutie používania súborov cookie je možné nastaviť vo Vašom internetovom prehliadači. Podľa toho, aký prehliadač používate, pozrite si spôsob nastavenia ukladania súborov cookies:

     - Pre prehliadač Chrome
     - Pre prehliadač Firefox
     - Pre Internet Explorer
     - Pre Android

Účinný nástroj pre správu súborov cookie nájdete aj na youronlinechoices.com.

dnes je: 12.12.2018

meniny má: Otília

Ústredný portál verejných služieb ľuďom

Vyhľadanie hrobového miesta

Zmluvy o nájme hrobových
miest

Aktuálne počasie

Cestovný poriadok

Centrálna úradna
elektronická tabuľa

webygroup
ÚvodÚvodná stránka